6.16.2009

С гей-паради не се прави отговорна политика

(на снимката - Зелените... ама къде им е зеленото?)
Всяка партия си избира цели, които да следва. Наскоро изборът на цели от страна на една млада партия ме подсети за статия, която когато прочетох, счетох за патетична и глупава. По-точно, вкарах я в кюпа с халюцинации на сините симпатизанти. Статията правеше паралели между зелени и сини при едно евентуално синьо-зелено управление, като непрестанно се изтъкваха бъдещи далновидни и градивни действия от страна на сините на фона на безсмислени и глупави зелени начинания. Радвам се, че сдържах тогавашния си ентусиазъм да я оплюя, защото чак сега видях, това което е видял и авторът и.

Да взема да размишлявам малко над "Зелените". Зарзаватчиите, на които така и не обърнах достатъчно внимания нито преди, нито след изборите се оказват една от най-егоистичните и безсмислени партии, които родната политическа сцена е раждала. Моля, не се обиждайте, господа зелени, но целите ви са глупави на фона на истинските проблеми над нацията и Родината.

Гора и хомосексуалисти. Или гора от хомосексуалисти? Прекрасни цели. Докато гората на България, действително е нейното съкровище, не бих казал същото за гейовете. Оставете това, по-добре да коментираме.

Как мислят господата зеленогвардейци, толкова ли са важни правата на гейовете в България и защитата на гората, а и на скитащите животни или пък свободата в интернет, че да ги правим държавен приоритет? Скъпи зелендурници, да кажем, вие защитавате всичко що е рожба на природата, дори и нейните грешки, да кажем, вие сте решили да подслоните под крилото си една сюрия хомота по тази причина, не ви упреквам затова, че явно ще го направите, аз виждам друго, нещо много по-лошо. Та господа зелени и други господа хомосексуалисти (за да не решат някои от хетерозелените, че ги обиждам или нещо подобно), вие смятате, че вашите лични проблеми - екология и сексуална свобода са най-важни и затова си направихте партийка да ги разреши?! Смятате ли господа зелени и други господа хомосексуалисти, че осъществяването на "страхотния гей парад" (бел: действителен цитат от сайта на зелените) е по-важно от, да речем, падането на цените на лекарствата? Че сексуалното освобождаване на хомосексуалистите е по-важно от правата на инвалидите, които не могат да си намерят работа, защото сградите на държавните институции не са в състояние да ги приемат? По важни ли са "правата на гейовете", макар да не разбирам какво означава това, след като никой не е забранил на еднополови да бъдат заедно, не е в България?

(на снимката, чии проблеми са по-големи, българските пенсионери, или хомосексуалитът с розова поличка?)
Аз, господа зелени, извините ме, защото съм просто един "некомпетентен дърдорко" си мисля, че имаме много по-сериозни проблеми да разрешаваме отколкото да помагаме на хомосексуалистите да си извоюват право на брак или да осиновяват деца. Аз мисля, простете отново, че го казвам, че тези ГЛУПОСТИ и БЕЗСМИСЛИЦИ могат да останат на заден план, защото срещу гейовете не се налага насилие (видя се на гей-парада миналата година, когато не хомо-, а хетеросексуални бяха бити), не се прилагат и закони и т.н., т.е. те са си добре, за да им обръщаме и отделяме толкова голямо внимание и време. Аз мисля, господа зелени, че много по важен е проблемът с, бе, да кажем, бай Гошо, дето не си е получавал заплатата от половин година, а е на държавна работа, и децата му ходят парцаливи и гладни на училище или пък проблемът на кака Цонка от петия етаж, дето е загубила сина си след инцидент в казармата преди 20 години и още тъжи за него, или проблемът с бат Вичо, дето си кара изгнилата лада с 90 в града и то след като е пийнал няколко ракии, или проблемът на оная бабичка дето съвсем скоро ще я изхвърлят от болницата с два счупени крака, защото няма пари да плаща по 50 лева на ден, а за операцията, без която повече няма да ходи и трябват 2800, а кръвта дето се прелива също се плаща, ми проблемът на ония родители дето ще заминат да работят в чужбина, защото не могат да издържат сина си и дъщеря си - студенти и себе си, ми проблемът на оня млекар дето навремето му изкупуваха млякото от мандрите, а сега не, защото френското сухо мляко е по-евтино, ми на ония селяндури дето всеки ден им грабят къщите, или пък с ония цигани дето откраднаха паметника на Апостола, а проблемът с дупките по пътищата, ами с корозията на Дунав мост, ами през зимата със затрупаните проходи, ами АЕЦ Белене, ами културата и спорта, дето почти ги изтървахме, ами ДДС над книжата, ми прекомерното застрояване на черноморските курорти...

Сигурен съм, господа зелени, че ако реша, мога да ви изпиша цяла поредица от 10-15 тома със заглавието "Проблемите на България" и в тези томове никъде няма да присъства "Проблемът за хомосексуалната свободия", защото не смятам, че такъв проблем има, че е нужно да го има, да го създавате вие!

А вие, други господа хомосексуалисти, вие как мислите сами, не са ли изброените проблеми много по-важни от вашия парад? Или от желанието ви да се жените, мъжите или както го наричате? Не е ли егоистично да искате цяла държава да функционира за вас, за вашите несъществуващи нужди?

Пак при вас, господа зелени, аз не вярвам вие да сте толкова заинтересовани от проблемите на хомосексуалистите, дори да ги смятате за нещо естествено, аз обаче вярвам, че вие го правите, защото имате полза от това и защото аксиомата не греши. Обаче знайте, педерасите в България няма да ви стигнат, за да получите управлението! Не сте избрали правилната маса от хора!

А за всички господа политикани, господа политикани, аз зная, вие искате в тази страна да останат само цигани, педофили и педераси, защото с тях се развива качествен секстуризъм и проституция, от която произлизат повето ви доходи.

Господа зелени, не забравяйте този човек, той излиза всяка нощ и обича да чука малки цигански момченца под мостовете, той би бил достоен лидер на вашата кауза, може би дори ваш министър-председател!

2 коментара:

  1. Ами като пенсионерите и другите не ги подкрепиха на изборите за ЕП, сега търсят някаква подкрепа другаде...

    ОтговорИзтриване
  2. Много добър блог! И конкретния текст ми хареса.

    ОтговорИзтриване