5.21.2009

Нещо куца в аксиомата... или от къде се пръкват архитолерантите


Българите сме ярки индивидуалисти и егоисти, доказали сме го не веднъж и непрестанно продъаплжаваме да го правим. Да знаете, когато съседът ви пита дали ви е станало зелето, значи се надява да не е станало, когато злостно някой ви напомни, че вчера сте си изгубили котката или ви се е зушила тоалетната, знайте, предварително го е обмислил и сега ви го натяква, за да се чувствате кофти, а той да си напълни душицата с кеф като ви гледа. Настрана от тези дребни проблеми, обаче ярката ни индивидуалност има и далеч по солидни и ужасяващи проявления, особено когато се премеси с треската за злато. Всеки иска пари и, за да ги добие е готов на всичко, дори да продаде майка си и баща си. Личното при нас е на преден план, жаждата да се задоволи личен интерес се намира на най-високото стъпало сред приоритетите на българина. Остей ги другите си гледай своето, пък другите к'во? Ми те да са гледали себе си! Ей, си тия думи са закърмили повечето от нас и с тях живеем, като нравствен постулат. Не се чудете защо при нас няма взаимопомощ и национална солидарност, всъщност, не се чудете, защо нямаме нация. Нацията я няма, защото имаме много малки нацийки, които следват собствените си интереси. Нация на чалгата - на нея и пука само какви са новите хитове на Азис, Преслава, Ивана и компания (да, всички дето някога сте пътували с влак, го знаете оня със списанията), нация на инатоглавите - те пък се стремят да са вечна контра, нация на "разкрепостените" - модерните вандалчета, които се мислят за невероятни, защото не спазват нормите и т.н. Та, затова явления от типа на умиращ на пътя човек и събрали се в кръг сеирджии, които от време на време го подритват или ръчкат с някоя клечка, не са случайни.

Всички знаем за какво става дума, дребните кариеристи са навсякъде, не отстъпват, нямат задръжки пред целите си, водят се единствено от личните си интереси, готови са да накърнят нечие достойнство или да си изкарват парите на гърба/чрез чуждото нещастие.

Най-простият пример за тия са депутатите ни, нима те не са такива? За тях тази аксиома важи с пълна сила. Същото се отнася и за повечето дребни и едри риби в морето на общността ни.
Аксиомата не подлежи на съмнение, тя безрезервно важи за стотици хиляди.

..., но дали наистина?

Забелязвате ли ги ония странно толерантни архитолеранти, които често се показват на екраните на разните ефирни телевизии, или които безмилостно бълват свирепа злъч срещу всеки осмелил се да изкаже позиция на нормален човек, срещу хомосексуалистите или циганските престъпления?

(на снимката - част от гледките, които Бедров активно защитава)
Това са хора като Стефан Гамизов, дето нарича циганите "мои братя" е готов да скочи срещу всеки българин, за да ги защити. Или пък като любимецът на поколение български интернетаджии Иван Бедров, който освен редица статии за това как "не трябва да се споменава етноса на циганските престъпници, защото било некоректност" (неведнъж обвиняваше в. "Новинар" и "Стандарт", за това че честичко го правят), но и защити, с невероятните си способности да върже 10 думи на кръст и пак нищо да не се получи, протестиращите в Русия педераси, чиито протест беше разпръснат от руските ОМОН части (чети тук). Кратка вметка - уважаеми господин Бедров, в нормалните държави на гейпарадите не се бият нормалните, както се случи в България преди почти една година! Примери колкото щете, всички сте ги виждали и слушали тия архитолеранти, които дават мило и драго (а кой знае, може би и нещо друго) за всякакви гейове, цигани, били дори престъпници (но техни братя!). Телевизията непрестанно бълва изказвания от рода "българи и цигани сме едно" и други подобни алогични словосъчетания.

Нищо чудно да са братя

(на снимката - братята на Гамизов закусват по време на избори)
Какво става тогава? Май, май аксиомата ни пропадна, тия хора не мислят само за себе си, а и за своите братя цигани и педераси! Аксиомата значи е грешна, те мислят за други, това автоматично ги прави хуманисти, толеранти и чистокръвни филантропи - обратното на това, което твърди теоремата! ДА АМА НЕ! Аксиомата не би могла да бърка, защото има три вида архитолеранти:

Първи вид

Тия са самите педераси или цигани, които защитават себе си. Но точно тия не са ни обект на размисъл.

Втори вид

Това са ония, на които другите архитолеранти са им промили мозъка и сега се чувстват длъжни да им подражават.

Трети вид

Ей, тука са тия, за които говорим - най-опасните архитолеранти. Те са тия дето получават гласност, за да говорят идиотизмите си, те са тия, които са пряко отговорни за създаването на втория вид. А защо го правят? Защо след като не са нито гейове, нито пък цигани ги защитават, след като последните са доказано виновни или ненормални (особено в изблиците си да парадират на парад с погрешната си анормална сексуалност)?

Е, тук идва отговорът и той е елементарен, защото аксиомата наистина е вярна, защото те са едно от най-явните доказателства за автентичността и! Те имат изгода да го правят! Ей, затова ги има, защото са интересчии и са готови да застанат и срещу своите за личното благоденствие, готови са да пропагандират и защитават неща, които биха оказали пагубно влияние над стотици младежи. На тях не им пука, че с дейността си осакатяват човешки души, защото това не се наказва и защото от това те печелят.

В аксиомата нищо не куца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар