7.07.2009

Най-долният лицемер е този, който лицемерничи чрез дедите си!

(на снимката - Пресконференцията на ГЕРБ)
Отказах се да правя цялостен анализ на държанието на мистър БББ, вместо това реших да погледна само едно изречение от цялото му експозе от пресконференцията, която ГЕРБ изнесоха в изборната нощ.

Как Бойко завърши уводната част на пресконференцията си:

"Понеже виждам, че сте се наредили за въпроси, в заключение само ще кажа, че 44-та година моя дядо са го убили като куче на 16 септември и днес, когато ги детронирам, посвещавам победата на него."

Не е ли това една от най-голЯмите (както би казал Бойко) популистични и лицемерни лъжи на лидера на ГЕРБ?

Защо Бойко каза това несвързано изречение?

Покрай управлението на Станишев огромна маса от народа намрази комунизма, като част от тази маса назовавам дори и огромна количество червени пенсионери, които този път гласуваха надясно и заложиха на Борисов. Точно затова беше нужно тези кратки думи да присъстват на пресконференцията, да се налее още малко масло в огъня и да се налее още малко сила и целомъдрия е народния образ на Бойко юнак. Щом като народът има за враг комунягите, а те са и врагове на юнака, значи юнака и народа имат общ враг, значи да приятели и следва да се подкрепят. Народа да дава мило и драго за своя герой, да пее песни нему и да възхвалява името му, за да бъде то вечно като Балкана, а героят да бие комунистите-изедници.

Народът иска да слуша това, Бойко му го каза, народът е щастлив.

Защо това изречение на Бойко е лицемерно?

Защо е лицемерно и защото той всъщност ни лъже? Г-н Борисов вероятно е забравил за ето тази действителност:


И за ето тази действителност:


БББ не се сеща, или му се иска да не се сеща, че е бил гард на Тодор Живков, човек, който въплъщава в себе си споменът за социалистическото ни минало, един истински комунистически цар! Защо Бойко, който е толкова яростен към комунистите сега, преди е пазил лидерът им? Защо не го е "детронирал"? Защото комунистите биха допуснали до баш-комуниста някой, който би му навредил? Те не биха направили негов гард Борисов, ако той не е имал изрядно минало. И не само той, но и семейството му.

Бойко не го интересува дали смъртта на дядо му ще бъде отмъстена (ако той изобщо е действителна личност, в показаното от внука си ампоа, разбира се), Бойко му пука, че взе трона, той все плюе комунисти, защото народа му стига да слуша това, така Бойко в следващите четири години, ще се оправдава за грешките си с наследството оставено от Станишев (не, че то е добро). Народът е тъп и Бойко е най-действителното му олицетворение, събирателен образ, те са еднакво глупави, еднакво надути, еднакво разбират от всичко. Бой Ганьо би му завидял, Алеко би умрял!

Това е само една от ужасните лъжи на Бойко юнак, исках да ви я посоча.

Няма коментари:

Публикуване на коментар